Nog een paar dagen en de 8ste editie van de door Pallas ’93 georganiseerde Runnersworld Wallenloop gaat weer van start. De wedstrijd start vanaf het hockeycomplex van HC Voorne waar ook gefinisht wordt.

De voorinschrijving is bijna gesloten (t/m 30-05 22:00 uur), na inschrijven is echter mogelijk op de wedstrijddag van 18:00 tot 19:30* in de kantine van de hockey.
Nieuw dit jaar is dat de Nieuwe Zeedijk tussen vakantiepark Cape Helius en ingang vesting (T-splitsing Westkade-Hoofdwachtstraat) is afgesloten voor gemotoriseerd verkeer wat een betere en vooral veiligere doorstroming van de lopers moet garanderen. Verder zal er deze editie een elektronisch chip tijdregistratie systeem worden gebruikt (Ipico). Na/voor-inschrijvers krijgen deze chip uitgereikt bij de inschrijftafels voor de diverse afstanden welke wordt bevestigd aan de schoen d.m.v. een tierip (bijgeleverd). Bij de inschrijftafels staan voorbeelden hoe deze bevestigd dient te worden. Na de wedstrijd dient de chip ingeleverd te worden, hiervoor staan er bij de finish een aantal vrijwilligers met een kniptangetje klaar. Bij niet inleveren/verliezen chip zullen de kosten op de deelnemer verhaald worden.
Het startschot voor de 5 & 10 km zal gegeven worden door Elza Broecks namens Runnersworld. Voor iedere deelnemer is er een herinnering in de vorm van een mooie medaille, daarnaast zijn er geldprijzen te winnen in diverse leeftijd categorieën. Tijdens de prijsuitreiking zal er ook een loterij gehouden worden (€0,50 per lot) in de gezellige kantine van de hockey die bij inschrijven/afhalen startnummer of op de avond zelf aangeschaft kunnen worden. Naast een paar hardloopschoenen aangeboden door Runnersworld zijn er diverse leuke prijzen te winnen aangeboden door lokale ondernemers/sponsors die onze vereniging een warm hart toedragen.
Op het terrein is er een DJ aanwezig (Happy Music) en zal de wedstrijd aan elkaar gepraat worden door onze welbekende speaker Cees van der Meijde. Langs het parcours is een extra waterpunt ter hoogte van Cape Helius. Bij de finish is er water, voor andere versnaperingen kun je terecht in de kantine van Hockeyclub Voorne.
Als vereniging hebben we er zin in dus komt allen meelopen/aanmoedigen, het belooft weer een mooie avond te worden. Een dank alvast aan alle posters/vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt, zonder hen kunnen we als vereniging dit niet organiseren.
Let op: omdat het 5 en 10 km parcours gedeeltelijk overlappen, dient men ten allen tijden zoveel mogelijk links aan te houden. Verder is er in het 5 km parcours een trap opgenomen ter hoogte bij het verlaten van de Wallen.


* 5 km vanaf 12 jaar / 10 km vanaf 14 jaar tenzij onder begeleiding volwassene

logo_body_and_soul.png
logo_dennis_postma.png
logo_martinic.png
logo_melinda.png
logo_paul_van_der_leij.png
logo_poldervaart.png
logo_steefit.png
logo_vanhaastert.png
logo_vtti.png
logo_wash_it_carwash.png
logo_wm.png
logo_zuiderwijk.png
Lopers_company-2.png
logo_kinderkoepel_bewerkt.png
logo_body_and_soul.png
logo_dennis_postma.png
logo_martinic.png
logo_melinda.png
logo_paul_van_der_leij.png
logo_poldervaart.png
logo_steefit.png
logo_vanhaastert.png
logo_vtti.png
logo_wash_it_carwash.png
logo_wm.png
logo_zuiderwijk.png
Lopers_company-2.png
logo_kinderkoepel_bewerkt.png