18 november 2012
Tekst: Mary Noordhoek
Foto's: Kees Noordhoek

{gallery width=480 height=360}stories/2012/2012_11_18{/gallery}

Wij vertrokken zondag 18 november om 8.15 uur van de Eendraght naar Nijmegen voor de wedstrijd de Zevenheuvelenloop. Het was flink aan het regenen maar toch hopend dat het in Nijmegen droog zou zijn. Met twaalf lopers reden wij eerst naar de parkeergarage op de Slinge. Van daaruit gingen wij met de metro naar centraal station. Gelukkig hadden wij de trein rechtstreeks naar Nijmegen. In de trein was het ontzettend gezellig en hadden wij onder elkaar grote lol.

Eenmaal aangekomen eerst met z’n allen een kopje koffie drinken. In het restaurant kwamen wij ook Leo en Thijs tegen zij waren ook met trein gekomen, alleen een trein eerder. Helaas regende het ook in Nijmegen.

Omdat iedereen een ander startnummer had, waren de verkleed locaties en inleveren van je bagage voor iedereen verschillend. We hebben ons toen opgesplitst en om 12.30 uur weer afgesproken bij een bepaald punt. Richard startte een half uur eerder dan de andere lopers. Op drie lopers na zaten wij allemaal in het paarse start vak, starttijd 13.30 uur. Tegen de tijd dat wij eindelijk mochten starten was Richard al binnen. Eric zat in het rode vak en Joop in het roze startvak.

Wachtend tot je mag starten werd het weer steeds beter en werd het zelfs nog droog. Kees, Nel, Mary, Tjerk en Miriam liepen met elkaar op. Onderweg werden wij ingehaald door Erlinde en Marjolein. Wij haalde nog Marga en Elza in. Zij stonden met Arnold voorin in het paarse startvak en de andere lopers achterin. Startend met z’n vijven bleven wij nog met z’n drieën over Nel, Mary en Kees. Nel kon nog even aanzetten en finishte hierdoor toch wat eerder.

Het was een hele zware loop vooral de vijfde heuvel, maar de omgeving was prachtig. Na de wedstrijd weer afgesproken in de stationshal om 16.30 uur, om weer met z’n allen met de trein naar huis te gaan. Afwachtend hoe het met iedereen was vergaan. De een was tevreden over zijn tijd maar enkele vonden toch dat het niet lekker ging. Maar iedereen had vol trots zijn medaille om.

Met z’n alleen in de trein, dit keer moesten wij overstappen in Utrecht. Door de drukte zaten wij met z’n allen in een stilte coupe. Hoe kan je nou stil zijn met z’n groep lopers die nog vol adrenaline zitten van het hardlopen. Dus weer grote lol en werd er wat afgekletst. Om de dag nog leuk af te sluiten gingen wij met z’n allen uit eten bij MC Donald in Charlois. Een Cheeseburger of een Big Mac menu smaakt altijd heerlijk na z’n wedstrijd. Kortom het was een hele lange, leuke en gezellige dag.

Uitslagen: Richard van Waardenburg 58:50, John Hemmerlé 59:12 (met zijn team TNT in de prijzen gevallen), Leo van Zielst 1:09:22 (een halve minuut sneller dan zijn virtuele partner), Thijs Walstra 1:11:48 (voelde zich niet 100% maar toch tevreden, lang met Leo opgelopen, maar heuvelaf is Leo toch sneller), Marco Baas 1:16:22, Marcel Straver 1:21:47 (zijn eerste wedstrijd, maar had toch op een betere tijd gehoopt), Erlinde Karreman 1:26:52, Marjolein Both 1:26:52, Joris Straver 1:28:07 (ook zijn allereerste wedstrijd), Arnold Mastenbroek 1:28:25, Eric Schipper 1:29:25, Miriam Oomen 1:29:31, Nel van der Knaap 1:31:20, Mary Noordhoek 1:31:33 (lang getraind om dit weer te kunnen), Kees Noordhoek 1:31:31 (last van zijn knie, maar zal Mary niet alleen laten), Joop Hartog 1:32:53, Tjerk Hazeveld 1:34:25, Marga van Gulik 1:47:54, Elza Broecks 1:48:18

logo_body_and_soul.png
logo_dennis_postma.png
logo_martinic.png
logo_melinda.png
logo_paul_van_der_leij.png
logo_poldervaart.png
logo_steefit.png
logo_vanhaastert.png
logo_vtti.png
logo_wash_it_carwash.png
logo_wm.png
logo_zuiderwijk.png
Lopers_company-2.png
logo_kinderkoepel_bewerkt.png
logo_body_and_soul.png
logo_dennis_postma.png
logo_martinic.png
logo_melinda.png
logo_paul_van_der_leij.png
logo_poldervaart.png
logo_steefit.png
logo_vanhaastert.png
logo_vtti.png
logo_wash_it_carwash.png
logo_wm.png
logo_zuiderwijk.png
Lopers_company-2.png
logo_kinderkoepel_bewerkt.png